Ο Απόλυτος Οδηγός Διακοπών & Διασκέδασης

Είναι ένας εύχρηστος τουριστικός οδηγός σχεδιασμένος για να αποτελέσει έναν αξιόπιστο οδηγό για τις διακοπές στην Ελλάδα.

Σκοπός του είναι να ενημερώνει και να προτείνει στο ευρύ κοινό, προορισμούς και καταλύματα για να οργανώσει τις διακοπές του. Πρόκειται για έναν έγκυρο και ενημερωμένο οδηγό, όπου κάθε νομός και νησί παρουσιάζεται με φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για τα: Αξιοθέατα, την Ιστορία, τον Πολιτισμό αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες!

Παρουσιάζονται ΟΛΑ τα καταλύματα της Ελλάδος 5*, 4*, 3* και επιλεγμένα άλλων κατηγοριών με τα επικοινωνιακά τους στοιχεία.

Επιλέγοντας τον προορισμό στον οποίο σκέφτεστε να ταξιδέψετε, θα βρείτε τις καλύτερες προτάσεις διαμονής και γεύσης, αλλά και ταξιδιωτικές πληροφορίες σχετικά με το στιλ του κάθε προορισμού και τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να δείτε ή να απολαύσετε εκεί: παραλίες, διαδρομές, δραστηριότητες κ.λπ.

Δεν πρόκειται για έναν απλό κατάλογο ξενοδοχείων, αλλά για ένα χρηστικό οδηγό ειδικά σχεδιασμένο για να οργανώσετε τα ταξίδια σας.

Η διαφήμιση σας εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες του Google!

Όταν οι υποψήφιοι πελάτες σας ψάχνουν στο Google, χρησιμοποιώντας µία από τις λέξεις-κλειδιά που έχουµε στοχεύσει, το Who is Who και ειδικότερα η περιοχή σας, εμφανίζεται στα προβεβλημένα αποτελέσματα που βρίσκονται στις πρώτες σελίδες.
Επομένως, διαφημίζεστε σε ένα κοινό, που ήδη ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Επιστροφή χρημάτων με δωρεάν υπηρεσίες!

Τα χρήματα που θα επενδύσετε για την παραπάνω ολοκληρωμένη διαφημιστική σας προβολή (έντυπο και ηλεκτρονικό οδηγό, CD, Gold Member στο Internet) σας επιστρέφονται πίσω με τις ακόλουθες δωρεάν υπηρεσίες που τις θεωρούμε σημαντικό παράγοντα, για την ολοκληρωμένη διαφήμιση και προβολή της επιχείρησής σας. Ήτοι:

  • Σχεδιασμός και εκτύπωση έγχρωμων τριπτύχων ή δίπτυχων Prospectus!
  • Σχεδιασμός και εκτύπωση έγχρωμων Card Postal!
  • Εγκατάσταση on-line συστήματος κρατήσεων.
  • Web Hosting: Ετήσια φιλοξενία της εταιρικής σας ιστοσελίδας.

 

Ξεφυλλιστε τον

Μαζί σας και στην ψηφιακή εποχή!

Από το 2008 είμαστε το πρώτο έντυπο στην Ελληνική αγορά, που δίνει την δυνατότητα στο χρήστη του internet, να το ξεφυλλίσει ηλεκτρονικά και να
το αποκτήσει εντελώς δωρεάν, πολλαπλασιάζοντας έτσι το αναγνωστικό κοινό.
Ξεφυλλιστε τον

Ενδεικτικό Πελατολόγιο