Ποιοί Είμαστε

Από την ίδρυση της το 1973 η Who is Who είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδικών εκδόσεων, την εκτύπωση διαφημιστικών εντύπων, του interactive marketing και της επικοινωνίας.

Στην απαρχή της εμπορικής εκμετάλλευσης του Internet η εταιρεία εισέρχεται στο διαδίκτυο και δημιουργεί ένα από τους πρώτους ιδιόκτητους κόμβους το www.wiw.gr

Η Who is Who επένδυσε συστηματικά σε υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνογνωσία που είναι απαραίτητη για την προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών που φέρνουν αποτέλεσμα.

Για μας αποτελεί δέσμευση να ανταποκρινόμαστε πάντα στις ανάγκες σας με ανταγωνιστικές τιμές και να προτείνουμε λύσεις με μοναδικό στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Η Who is Who προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα του Διαδικτυακού Marketing.

Πεδία δράσης

Η δράση μας εστιάζεται κυρίως στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προώθησης της επιχείρησης σας και περιλαμβάνει:

Αξίες

Πιστεύουμε πως η ποιότητα των υπηρεσιών, ο σεβασμός των πελατών μας , η εντιμότητα, και η επίτευξη των στόχων των πελατών μας αποτελούν σταθερές αξίες για την Who is Who.

Προκειμένου να χτίζουμε μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσπαθούμε διαρκώς για:

Διαφάνεια: Ανοιχτή και ξεκάθαρη επικοινωνία για όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Ευκολία προσέγγισης: Να είμαστε προσβάσιμοι στους πελάτες μας όποτε μας χρειάζονται.

Αμοιβαίο όφελος: Μια συνεργασία θεωρείται επιτυχής μόνο όταν επωφελούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή.

Συνεργασίες

Τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε με τέσσερις από τις μεγαλύτερες ελληνικές εφημερίδες καθώς και με το μεγαλύτερο πρακτορείο Ελληνικού τύπου.

 

newspapers-logos

 

Ενδεικτικό Πελατολόγιο