Τι είναι το Google Street View και πώς με ωφελεί;

Το Google Street view για επιχειρήσεις (Business View) είναι ουσιαστικά μια εικονική περιήγηση της επιχείρησης σας.

Οι δυνητικοί πελάτες σας έχουν πλέον τη δυνατότητα να περπατήσουν στο εσωτερικό της επιχείρησής σας, να δουν την ατμόσφαιρα και να πλοηγηθούν μέσα στον χώρο σας ακριβώς σαν να είναι εκεί! Και το πιο σημαντικό…24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο!

Αναπτύξτε την online παρουσία σας στο Google
Προσελκύστε περισσότερους πελάτες και βελτιώστε την καταχώρηση σας στη λίστα αναζήτησης της Google με 360 εικόνες της επιχείρησής σας.
Η καταχώριση της επιχείρησης σας είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συλλογή πληροφοριών και φωτογραφιών, είναι η ψηφιακή σας βιτρίνα!

Η επιλογή του σωστού εστιατορίου, καφέ ή ξενοδοχείου είναι συχνά μια περίπλοκη απόφαση. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επιχείρησή σας με μια εικονική περιήγηση υψηλής ποιότητας, δημιουργημένη από εμάς, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν μια γεύση της επιχείρησής σας πριν από την άφιξή τους. Με την δωρεάν φιλοξενία στους Χάρτες και στην αναζήτηση της Google, είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να αποκτήσετε μια μοναδική προβολή στο διαδίκτυο.

Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της Google στην υπηρεσία Street View ως Google Street View Trusted και από τις λίγες πιστοποιημένες από την Google εταιρείες στην Ελλάδα ως Google Partner διαθέτοντας μια ομάδα από πιστοποιημένους επαγγελματίες στις παρακάτω υπηρεσίες της Google: Google AdWords, Google Analytics καθώς και Mobile Sites Certified.

Έχουμε την εμπειρία και τις γνώσεις να σας φέρουμε τα αποτελέσματα και τους στόχους που ζητάτε άμεσα.

Που εμφανίζεται το Google Street View

Προβληθείτε τη στιγμή που έχει περισσότερη σημασία.
Προσκαλέστε τους πελάτες να σας επισκεφτούν, με εσωτερικές λήψεις Street View της επιχείρησής σας στους Χάρτες Google και στην Αναζήτηση Google.
Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω μενού για να δείτε αναλυτικά πως θα εμφανίζεται η εικονική περιήγηση.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE

Η καταχώριση της επιχείρησής σας στο Google είναι το πλέον προβεβλημένο στοιχείο της εταιρείας σας.

Οι εικονικές περιηγήσεις μας μπορούν να αυξήσουν δραματικά το SEO της ιστοσελίδας σας με καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα της αναζήτησης στη Google, λόγω της αύξησης της επισκεψιμότητας και του χρόνου παραμονής στη σελίδα σας.

Με ένα κλικ, οι πελάτες είναι μέσα στην επιχείρηση σας!

ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE & STREET VIEW

Εκτός από την εμφάνιση τους στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, οι εικονικές περιηγήσεις ενσωματώνονται και στους Χάρτες Google.

Εδραιώστε την παρουσία σας. Όταν σας αναζητούν πιθανοί πελάτες στους Χάρτες Google, εξασφαλίστε ότι η πρώτη τους εντύπωση θα είναι εξαιρετική.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό τώρα αποκτώντας μια εικονική περιήγηση!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΟ GOOGLE

Ξεναγήστε τους ταξιδιώτες στο ξενοδοχείο σας, την πρώτη φορά που βρίσκουν την επιχείρησή σας στην Αναζήτηση Google ή στους Χάρτες Google.

Αυξήστε τις κρατήσεις σας παρουσιάζοντας στις αναζητήσεις και τους χάρτες τις απ’ευθείας τιμές σας, οδηγείστε τον υποψήφιο πελάτη στη μηχανή κρατήσεων της ιστοσελίδας σας και ανταγωνιστείτε τα κανάλια πώλησης όπως τη Booking & Expedia.

ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Οι εικονικές περιηγήσεις είναι συμβατές με όλα τα κινητά και μπορούν να προσεγγιστούν απευθείας μέσω της αναζήτησης της Google καθώς και της αντίστοιχης εφαρμογής για τους Χάρτες Google σε συσκευές Android και Apple.

Οι Χάρτες Google έχουν περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια λήψεις και είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή αναζήτησης και πλοήγησης στον κόσμο, οπότε η επιχείρησή σας θα ξεχωρίζει εκεί όπου προηγουμένως δεν το έκανε!

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ

Οι εικονικές περιηγήσεις μπορούν να ενσωματωθούν στην ιστοσελίδα σας γρήγορα, εύκολα και δωρεάν.

Προσθέτοντας τις εικονικές περιηγήσεις στην ιστοσελίδα σας, παρέχετε στους πελάτες σας ένα συναρπαστικό και διαδραστικό περιεχόμενο, δίνοντας τους πλέον τη δυνατότητα να περπατήσουν στο εσωτερικό της επιχείρησής σας, να δουν την ατμόσφαιρα και να πλοηγηθούν μέσα στον χώρο σας ακριβώς σαν να είναι εκεί! Και το πιο σημαντικό… 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο!

Έχει παρατηρηθεί ότι οι εικονικές περιηγήσεις έχουν αυξήσει τα ποσοστά μετατροπής των κλικ έως και 20% και έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της διάρκειας επισκέψεων έως και 5 λεπτά!

FACEBOOK

Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας τη δυνατότητα να ενσωματώσουν την εικονική περιήγησή τους στη σελίδα του Facebook χωρίς χρέωση μέσω μιας προσαρμοσμένης εφαρμογής Facebook.

Πάνω από 1,5 δις. άνθρωποι παγκοσμίως και πάνω από 4,5 εκ. στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το Facebook καθημερινά, οι εικονικές περιηγήσεις μας παρέχουν καινοτόμο περιεχόμενο κάνοντας την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει και να αυξάνονται τα «Likes».

Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε άμεσα την σύνδεση (link) με την εικονική περιήγησή σας μέσω Twitter, Instagram και σχεδόν κάθε άλλης πλατφόρμα κοινωνικών μέσων!

VIRTUAL REALITY

Δείξτε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας την εικονική πραγματικότητα. Όλες οι εικονικές περιηγήσεις Google Street View είναι συμβατές με το Google Daydream & Cardboard κ.α.

Αυτό έχει αποδειχθεί ένα απίστευτο εργαλείο πωλήσεων και ένας εκπληκτικός τρόπος να προωθήσετε την επιχείρησή σας σε χώρους όπως οι εκθέσεις, προσελκύοντας τους επισκέπτες στο περίπτερο σας με μοναδικό τρόπο.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους

Ενισχύστε την εμπιστοσύνη με μια εικονική περιήγηση υψηλής ποιότητας, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν μια γεύση από την τοποθεσία της επιχείρησής σας, προτού φτάσουν σε αυτήν.

Η Διαδικασία Υλοποιήσης

Προγραμματίστε την εικονική περιήγηση της επιχείρησής σας στο Google σήμερα!

Απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-9227500 ή να μας στείλετε email στο ttsirogas@gmail.com