Θέσεις εργασίας στην Who is Who

Who is Who είναι κυρίαρχη εταιρεία στο χώρο των Ειδικών Εκδόσεων και της Διαφήμισης στην Ελλάδα.

Η διαφήμιση είναι ένας συναρπαστικός χώρος δουλειάς – μια σοβαρή επαγγελματική προσέγγιση, που συνδέεται με τη χαρά της δημιουργίας.

Ως εταιρεία θεωρούμε το Ανθρώπινο Δυναμικό μας ως τον πιο σημαντικό στοιχείο στην πορεία της συνεχούς ανάπτυξής μας.

Η επιτυχημένη παρουσία μας εδώ & πάνω από 39 χρόνια στην αγορά και η συνεχής μας ανάπτυξη δημιουργούν συνεχώς νέες ευκαιρίες καριέρας για άτομα που αναζητούν επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Στη Who is Who εκπαιδεύουμε υπεύθυνα τους νέους με τακτικά ενδοεπιχειρησιακά και εξωτερικά επιμορφωτικά σεμινάρια και προσφέρουμε τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας, γιατί πιστεύουμε πως το επιτυχημένο μέλλον της εταιρείας εξαρτάται από τους ανθρώπους που δουλεύουν για μας.

Αναζητούμε συνεργάτες με πνεύμα επαγγελματισμού, εργατικότητας και συνεργασίας είτε επιχειρούν τώρα τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα είτε έχουν χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.

Προσφέρουμε ιδανικό περιβάλλον εργασίας, ανταγωνιστικές αποδοχές, δυνατότητα εξέλιξης των στελεχών μας και ένα πλαίσιο επιπλέον παροχών για τα στελέχη μας.

Αν θέλετε & εσείς να συμμετέχετε σε αυτή την ομάδα στείλτε το βιογραφικό σας υπ’ όψη: Κου Τσιρόγκα Θωμά στο 211-8006968 ή στο ttsirogas@wiw.gr αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε.

Τα στοιχεία των βιογραφικών τα θεωρούμε απόλυτα εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται από το τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού μόνο με σκοπό την καλύτερη αξιολόγηση των υποψηφίων.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

  • Τμήμα Παραγωγής Διαφήμισης
  • Τμήμα Τηλεφωνικής Πώλησης
  • Τμήμα Web Design & Web Development
  • Τμήμα Δημιουργικού (Γραφίστες)
  • Αντιπρόσωποι στην επαρχία